Wednesday, June 26, 2024

Kuku raadios Venemaast

- Venemaa "oli lihtsalt sunnitud" kuulutama blokeeritud rea EL meediakanalitest. 81-kohalisest nimekirjast sai endale märkimisväärsed kolm kohta Eesti (siinkohal erilised õnnitlused PropaStop portaalile!) Mõistagi sai hetkel Moskva jaoks vastikuim ja vaenatuim Prantsusmaa enim keelde peale (tervelt 9). Samas võiks aga teistpidi imestada, miks Ungarist läks löögi alla ainult üks (portaal 444) ja miks jäid nimekirjast üldse välja Horvaatia ja Luksemburg?

- Putini visiit kuri-Koreasse on saanud mõistagi palju tähelepanu, kuid minu meelest on sellest olulisemgi visiit Vietnamisse. Esiteks on need mõlemad retked tehtud selleks, et näidata, et Putinil on üleüldse kuhugi sõita. Teiseks selleks, et näidata Kremli soovi ajada ka Hiinast sõltumatut välispoliitikat (Hiina jaoks on need mõlemad riigid nö "tema mängumaa")

- näiliselt kaootilised terroriaktid Venemaal on ilmselt osa võitlusest FSB ja armee vahel, kus mõlemad üritavad nii et nina verine tõestada teineteise suutmatust täita oma ülesandeid

---

saatejuhid Ainar Ruussaar ja Jaur Rasmus Tammelaan, kõnelejaks Karmo Tüür, saade järelkuulatav siit

---
pilt võetud siit

No comments: