Sunday, June 12, 2011

ABVKeskuse taskuhääling


Vaikselt hakkab võtma jumet uus iganädalane formaat: ABVKeskuse taskuhääling. IT-spiigis podcast.

Eksperimentalne saade igas mõttes. Kui seni on sedasorti taskusserääkimist harrastanud eri meediakanalid - põhiliselt mõistagi raadiod - siis nüüd on seda laias laastus võimalik teha igaühel. Ainuke küsimus, et kas on midagi öelda? :)

Venemaa temaatika on suur ja lai. Põnevat toimub kuhjaga nii sealmaal endal kui sünnib ka üht-teist sellega seonuduvat siinkandis. Jõudumööda proovimegi neid teemasid katta. Päevakajalisus pole eesmärk omaette - kord nädalas tehtav salvestus ei võimaldagi olla kiir-reageerija rollis ... ning see pole ka eesmärk.

Esimese hooga teen seda saadet oma heade kolleegide, ABVKeskuse liikmete ja lähedalseisvate isikute ringis. Kaasaegsed vahendid: arvuti, Skype ja vastavad salvestus- ning toimetustarkvarad võimaldavad kogu asja teha üsna mugavalt. Ehk siis pole üldse oluline, kuskohas hea kolleeg viibib, peamine et oleks suhteliselt hea veebiühendus ning mikriga kõrvaklapid.

Seni olnud teemadeks:
- Ukraina-Vene suhted (Tüür-Matsulevits)
- Venemaa 2030 majanduspoliitiline prognoos (Tüür-Vare)
- loodav Ühendatud Rahvarinne (Tüür-Piirsalu)

Huviline kiikab siia. Tagasiside ja kriitika teretulnud (esimese saate kvaliteediprobleemidest olen teadlik). Soovitused samuti oodatud :)

1 comment:

Veebinurgake said...

Tore lugeda et mõni isik on hakanud ITga juba nii sügavalt tutvust tegema. Kuidas sa selega küll hakkama saad? ;-)